Mobiliteitscentrum ObT - Invallers

Ben je beginnend leerkracht, of al jaren werkzaam als groepsleerkracht, onderwijsassistent of bijv. vakleerkracht gym? Het mobiliteitscentrum ObT wil je graag als invalkracht verwelkomen!

Het Mobiliteitscentrum ObT coördineert de flexibele personele schil voor een groot aantal schoolbesturen in Oost-Nederland. Wij bemiddelen invalkrachten voor scholen in het basis- en het (voortgezet) speciaal onderwijs.

Het Mobiliteitscentrum ObT bemiddelt voor een groot aantal schoolbesturen.
Klik hier voor een overzicht van de aangesloten schoolbesturen.

Werken via het Mobiliteitscentrum ObT is een uitstekende manier om het onderwijs in Oost-Nederland te leren kennen. Door je in te schrijven kun je in korte tijd veel scholen leren kennen en veel ervaring opdoen in de verschillende soorten onderwijs. Bovendien kan het een opstap zijn naar een vaste baan in het onderwijs.

Invalkracht

Als invaller zit je niet altijd in de meest gunstige situatie. Het is dan ook onze uitdaging om het invalwerk dusdanig te organiseren dat het ook een periode wordt waarin je leert, veel ervaring opdoet en kennis kunt maken met verschillende vormen van onderwijs. Dit vraagt ook van jou als invaller een leergierige en flexibele opstelling evenals een open-mind.

Wanneer flexibel werken helemaal bij je past is het ook mogelijk je volledig te richten op invalwerk. Dit zorgt ervoor dat je niet altijd zeker bent van een vast inkomen, maar je bepaalt wel zelf wanneer je beschikbaar bent en waar je wilt werken!

Kortom … om te bemiddelen willen wij je kennen! Wil je als invalkracht via het ObT werken, schrijf je dan bij ons in. Na inschrijving vindt er een persoonlijk intakegesprek plaats waarin we wensen en verwachtingen met je afstemmen.

Aanmelden? Klik hier!

Match!

Schooldirecteuren maken hun vervangingsvraag kenbaar via ons webbased-systeem. Onze medewerkers matchen deze vraag met een geschikte en beschikbare invalkracht. Zodra jij als invalkracht deze aanvraag bevestigt, krijgt de schooldirecteur een bericht dat er iemand gevonden is.

Om goed te kunnen plannen en matchen is het noodzakelijk dat je je agenda nauwkeurig bijhoudt en dat je vlot aanvragen bevestigt. Dit werkt in ieders voordeel! Verder verwachten we natuurlijk ook dat je goed werk aflevert. Na elke invalbeurt informeren wij kort bij de school naar de ervaringen.

Volg ons via social media