Ik heb een vraag over vervanging

Algemeen:
Het Mobiliteitscentrum ObT matcht vervangingsverzoeken met onderwijs(ondersteunend) personeel. Hiervoor gebruikt het Mobiliteitscentrum ObT een webbased systeem genaamd VABO (VervangingsAdministratie BasisOnderwijs). Scholen maken via VABO vervangingsverzoeken kenbaar en het Mobiliteitscentrum ObT matcht deze verzoeken volgens het vervangingsbeleid en de gemaakte bestuursafspraken met een A-pool invaller (flexpool) of B-pool invaller (oproep-basis).

VABO:
Ingeschreven invallers hebben een inlog toegestuurd gekregen en kunnen verzoeken raadplegen in VABO via http://obt.vabo.info.
Ga voor de openstaande en ingevulde verzoeken naar het tabblad “agenda”.
Details over de verzoeken zijn te raadplegen door te klikken op de betreffende boeking (het groene vinkje ““ of het gele vraagteken “”).

Overig:
Heb je een vraag over een vervangingsverzoek? Neem dan contact op met een collega van het Mobiliteitscentrum ObT via 074-2650605 of mobiliteitscentrum@obt.nl. Vermeld hierbij voor welk bestuur je invalt zodat we je met de juiste persoon kunnen doorverbinden /  je mail door de juiste persoon in behandeling wordt genomen.


Inschrijven:
Sta je nog niet ingeschreven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Er wordt na je aanmelding binnen 48 uur contact met je opgenomen.

Volg ons via social media