Adviesdesk ObT, een krachtig samenspel van integraal advies


  • Loopt u als leidinggevende tegen bedrijfvoerings vraagstukken aan waar u niet direct een kant-en-klaar antwoord op heeft?
  • Mist u wel eens parate kennis op het gebied van arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, functie- en formatiezaken en deskundigheid van het personeel?
  • Heeft u vragen met betrekking tot complexe personele en of financiële problematiek zoals (lastige) re-integratietrajecten, disfunctioneren van medewerkers en ondersteuning/voorbereiding van ontslagzaken?
  • Of heeft u behoefte aan een sparringpartner?
  • Of wilt u uw personeelsbeleid en financieel beleid verder ontwikkelen en/of implementeren?

Dan heeft Onderwijsbureau Twente een passende oplossing voor u: de Adviesdesk ObT.

Adviesdesk ObT: expertise, integraal advies, extra inzet en klankbord
ObT wil haar brede kennis op het gebied van P&O en P&C graag verder met u delen en heeft daarom gekozen voor het opzetten en inrichten van een integrale Adviesdesk ObT. De Adviesdesk ObT is met name bedoeld voor schoolbesturen die niet structureel gebruik maken van onze adviseur(s) P&O en/of P&C. Voor de opzet van een integrale adviesdesk is mede gekozen vanuit diverse klantverzoeken om integraal advies. De Adviesdesk ObT werkt met een groep ervaren adviseurs P&O en P&C, zo mogelijk aangevuld met andere disciplines. Zo kunnen vanuit de Adviesdesk ObT actuele en thematische onderwerpen aan de orde komen die meerdere disciplines omvatten en om specifieke expertkennis vragen. De huidige Adviesdesk P&O is door deze nieuwe opzet opgegaan in de Adviesdesk ObT.

Hoe werkt het?
Wanneer u contact opneemt met de Adviesdesk ObT krijgt u gegarandeerd binnen 24 uur een reactie op uw vraag of een kort advies. In bepaalde gevallen kan het wenselijk zijn om meer tijd te besteden aan een antwoord of advies op maat. Wij zullen in deze situatie dieper ingaan op uw vraagstuk. In het kader van servicegerichte dienstverlening worden vragen van bestaande relaties die binnen een half uur kunnen worden beantwoord niet in rekening gebracht.
Schoolbesturen kunnen vragen stellen met betrekking tot bedrijfsvoeringsvraagstukken. Hierbij kunt u denken aan advies of ondersteuning bij bedrijfseconomische vraagstukken, het opstellen van beleidsstukken, strategische formatieplanning, advies over individuele casuïstiek, ontslagzaken, loopbaancoaching en klankborden. Binnen de Adviesdesk ObT werken ervaren adviseurs die op de diverse gebieden expertkennis hebben en met u mee kunnen denken. Ook kunnen onze adviseurs worden ingezet voor korttijdelijke adviesopdrachten en ter vervanging van uw staffunctionarissen.

Contact?
De Adviesdesk ObT is op werkdagen te bereiken tussen 08.30 en 16.30 uur op telefoonnummer 074-2650650. Daarnaast kunt u uw vraag ook digitaal indienen via adviesdesk@obt.nl.

Volg ons via social media