Juridische dienstverlening

Onze adviseurs ondersteunen u graag met advies bij juridische vraagstukken. Onderwijsbureau Twente heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Marquant Advocaten. Op deze manier geven wij invulling aan een breed pallet van dienstverlening aan besturen.
 
Marquant Advocaten is een advocatenkantoor in Oost Nederland dat zich bezighoudt met juridische dienstverlening en onder andere gespecialiseerd is in het onderwijsrecht. De advocaten en juristen van Marquant Advocaten zijn zich ervan bewust dat de veranderende markt om een andere aanpak vraagt. De aanpak van Marquant Advocaten staat bekend als vernieuwend, helder en doortastend. Bij hen kunt u als schoolbestuur terecht met al uw vragen niet alleen op op het gebied van onderwijsrecht, maar ook met betrekking tot onder meer het arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht en mediation.
Zij hanteren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gelet op het specialisatieniveau. Onderwijsbureau Twente heeft bij Marquant Advocaten voor de aangesloten besturen scherpe prijsafspraken gemaakt met gereduceerde tarieven. De samenwerking van Onderwijsbureau Twente en Marquant Advocaten richt zich verder op kennisuitwisseling op een breed scala van beleidsterreinen. Hierdoor kunnen de adviseurs van Onderwijsbureau Twente hun deskundigheid verbreden en verder versterken.

Onderwijsbureau Twente en Marquant Advocaten organiseren tevens gezamenlijke bijeenkomsten, die bestemd zijn voor de klanten van Onderwijsbureau Twente en Marquant Advocaten. Deze bijeenkomsten staan ook in het teken van een verdere professionalisering van de dienstverlening van Onderwijsbureau Twente aan schoolbesturen. 

Hier vindt u meer informatie over de juridische dienstverlening van Marquant Advocaten. Of neem direct contact op met Marquant Advocaten via email: obt@marquantadvocaten.nl

 

Volg ons via social media