Onderwijsbureau Twente

TOnderwijsbureau Twente in Oost-Nederland is reeds gedurende een lange periode een speler van betekenis binnen de administratie- en advieswereld voor het onderwijs. Onderwijsbureau Twente is een non-profit organisatie, die zonder winstoogmerk diensten verleent aan meer dan 400 scholen en instellingen. Kwaliteit van de dienstverlening staat in onze organisatie voorop. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op betrouwbare en actuele vakkennis. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en integrale dienstverlening specifiek voor uw situatie. Wij vinden korte lijnen en een direct contact met onze relaties belangrijk. Schoolbesturen zijn bij ons welkom en voelen zich snel thuis.

Onze missie?

“In de ondersteunende bedrijfsprocessen zijn wij de professionele en betrokken partner, gespecialiseerd in primair onderwijs, voortgezet onderwijs en kinderopvang.”
Vanuit deze missie werken wij dagelijks aan de optimale bedrijfsvoering voor onze relaties.

Onderwijsbureau Twente onderscheidt zich door pragmatisch en met beide benen op de grond zaken op te pakken. Waarbij wij kostenbewust rekening houden met de budgettaire kaders van onze relaties. Wij werken zo dagelijks aan onze missie. Wij houden vast waarin wij de afgelopen decennia zijn gegroeid, maar wij blijven natuurlijk anticiperen op ontwikkelingen. Zoals onze relaties dat van ons gewend zijn.

Wat betekent dat voor u?

  • Uw belang staat voorop.
  • U krijgt van ons wat u met ons heeft afgesproken.
  • U krijgt van ons betrokken en bevlogen medewerkers.
  • U krijgt van ons eerlijke feedback.
  • Wij adviseren u graag.

Wilt u kennis komen maken?

U bent van harte welkom om langs te komen.

Interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact op met Leo Rondhuis, directeur van Onderwijsbureau Twente.

Ons kantoor in Borne is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de A1 en de A35. Of u komt met de trein, het station is vlakbij. Voor een routebeschrijving kunt u hier klikken.

Volg ons via social media